SallandSEO

Webwinkel ontwikkeling

Wij ontwikkelen webwinkels vanuit strategie. Terwijl dit vanzelfsprekend lijkt, is dit het niet binnen website ontwikkeling. Wij hebben de kennis over de aspecten die fundamenteel zijn voor het succes van een webwinkel: namelijk SEO en conversie optimalisatie. Het maximale aantal verkopen uit je webwinkel kunnen halen, dat is ons uitgangspunt.

Bij de webwinkel ontwikkeling door SallandSEO staat centraal: dat we een webwinkel ontwikkeling: optimaal om de doelstellingen van je bedrijf te behalen.

Laat onze ervaren webontwikkelaars je webwinkel maken en je krijgt:
Een unieke, professionele webwinkel die past bij jouw bedrijf
Een conversiegericht ontwerp
100% tevredenheidsgarantie en 24/7 support
Geen verassingen achteraf, maar vaste prijzen en duidelijke afspraken

1

Ontworpen voor Google

De webwinkels afkomstig van SallandSEO zijn ontworpen volgens de richtlijnen van Google. Dit houdt in dat je webwinkel snel en technisch in top staat is. Volgens de kwaliteitseisen van Google opgebouwd en klaargestoomd om online te domineren.

2

Conversie gericht

Een webwinkel met veel bezoekers die niks kopen is waardeloos. Daarom worden al onze webwinkels vanuit van conversie geoptimaliseerde pagina's. Zo heb je niet alleen een prachtige website, het levert ook prachtig resultaat op.

3

Eenvoudig zelf te beheren

Wij maken gebruik van het CMS-systeem van Wordpress voor webwinkels. Een systeem met ongelimiteerde mogelijkheden, maar snel en gemakkelijk in gebruik. Zelf eenvoudig producten toevoegen, afbeeldingen wijzigen of je webwinkel verder uitwerken. Hier kunnen we je natuurlijk ook bij helpen.

4

Professioneel (responsive) ontwerp

Een professionele, strakke en zakelijke webwinkel waarmee je jaren vooruit kan. We zorgen voor een uniek ontwerp dat aansluit op je logo & huisstijl. Zo vergroten we de connectie tussen je merk/organisatie en het publiek. Een succesvolle website, toegankelijk voor ieder device!

Gedachte achter webdesign

De huisstijl van je organisatie staat centraal bij het webdesign van je website. Bij het vormgeven wordt er rekening gehouden met verschillende elementen. De kleuren op een website hebben invloed op de keuzes die we maken en stimuleren bepaalde gevoelens, welk gevoel moet jouw website geven? 

Daarnaast is de typografie belangrijk voor je website. Net zoals kleuren wakkert typografie verschillende gevoelens aan zoals bijvoorbeeld elegantie, betrouwbaarheid, professionaliteit, creativitieit, speels etc.

Camden Hofman (Specialist online vindbaarheid)

Telefoonnummer: 06 103 204 14

Samen met ons online succes behalen?

Laten we eens samen een kop koffie drinken.
Contact