SallandSEO

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in de zoekmachine, beter bekend als Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van adverteren in de zoekmachine van Google en Bing. Gezien het grote marktaandeel van Google in Nederland (90%), richten wij ons op het adverteren in de Google zoekmachine.

Wij gebruiken Google Ads om succesvol met SEA aan de slag te gaan voor onze klanten. Met SEA krijg je snel meer bezoekers op je website. Maar wil je goed resultaat en het maximale uit je campagne halen? Dan is het belangrijk om de juiste bezoekers, op het juiste moment te bereiken, met de juiste boodschap.

Zoekmachine adverteren (SEA) is geen kostenpost, maar een investering. Iedere euro die je er aan uitgeeft moet meer opleveren.

Klaar voor om DIRECT bovenaan Google te schitteren?
Zet nu de stap, wij hebben er zin in!

Snel meer bezoekers op je website?

Op specifieke, gewenste zoektermen organisch goed gevonden worden kost veel tijd en energie. Je wilt natuurlijk dat je organisatie zo snel mogelijk vindbaar is en potentiële bezoekers op je website terecht komen.

Onder de ondernemers die snel en meetbaar resultaat willen is zoekmachine adverteren (Google Ads) een erg populaire keuze. Met deze interessante methode kan je op korte termijn doelgerichte bezoekers op de gewenste en voor jou relevante zoektermen bereiken. Zo kan je snel meer klanten, opdrachten en meer omzet genereren.

Toename in omzet zonder hier zelf mee bezig te zijn

Om het maximale uit je Google advertenties - en dus je campagnebudget - te halen dienen de campagnes goed opgezet, geanalyseerd en geoptimaliseerd te worden. Hier is tijd en vooral kennis voor nodig.

Daarom kun je je Google Ads campagnes. door onze SEA experts laten beheren. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je advertenties haalt, niet teveel klikkosten betaald én je de juiste doelgroep bereikt! Wij halen veel plezier uit zoekmachine adverteren. Klinkt goed? Wij staan voor je klaar en hebben er zin in, neem snel contact op!

Camden Hofman (Google Ads specialist)

Telefoonnummer: 06 103 204 14

"Wij wouden graag verdere bekendmaking voor ons bedrijf en waren hiervoor met een andere partij in zee gegaan. Dit liep anders dan gehoopt, het koste veel geld en er is 0 resultaat geboekt.

Inmiddels kregen wij contact met Camden van SallandSEO. Hij kan in begrijpelijke taal uitleggen wat wel en niet de mogelijkheden zijn. Daarnaast was er een groot verschil in de kosten.

Camden kwam met een uitgebreid en duidelijk plan en stond vanaf dag 1 voor ons klaar. Het maakte niet uit of we 's avonds of in het weekend contact zochten, Camden was gewoon bereikbaar.

Na een korte periode van samenwerking met Camden op gebied van SEO & SEA, merkten we al snel dat dit ook echt werkte.

Camden doet wat hij zegt en is er creatief in het maken van goede Ads.

Zeker een aanrader!"

- Dreo.nl

Beoordeeld met 5/5 - vanuit Google reviews

Klaar om de volgende stap te zetten met online marketing?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk een van onze andere online marketing pagina's

Samen met ons online succes behalen?

Laten we eens samen een kop koffie drinken.
Contact