sallandseo

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites vanuit strategie. Terwijl dit vanzelfsprekend lijkt, is dit het niet binnen website ontwikkeling. Wij hebben de kennis over de aspecten die belangrijk zijn voor het succes van een website: namelijk SEO en UX & UI design en passen dit ook toe.

Bij website ontwikkeling door SallandSEO staat centraal: dat we een ontwikkeling optimaal om de doelstellingen van je bedrijf te behalen.

Klaar voor om DIRECT bovenaan Google te schitteren?
Zet nu de stap, wij hebben er zin in!

Wanneer is een website goed?

Een goed ontwerp en de juiste pagina indelingen zijn cruciaal voor het succes van een website. Daarom stellen we eerst vast hoe jouw publiek eruit ziet en welke doelen je hebt. Zodra dit duidelijk is beginnen wij aan de ontwikkeling van jouw gloednieuwe website.

Indruk is alles. Mensen handelen vanuit emotie en gevoel, dat zit nou eenmaal in onze natuur. De (eerste) indruk die je website geeft is hierom enorm belangrijk. Zo geeft een verouderd, niet functioneel ontwerp nieuwe bezoekers het gevoel van onvertrouwd, amateuristisch en ... gevoel. Daarin tegen zal een goede website je een vertrouwd, specialistisch en professioneel gevoel geven.

Je tevredenheid is voor ons enorm belangrijk. Daarom gaan wij door met de website ontwikkeling tot dat alles klopt.

De juiste uitstraling is bepalend voor het karakter van je website. Zo draagt dit bij aan:
- Een sterkere (merk)beleving
- Websitebezoekers blijven langer op je website
- Hogere conversie

Camden Hofman (Specialist online vindbaarheid)

Telefoonnummer: 06 103 204 14

Gedachte achter webdesign

De huisstijl van je organisatie staat centraal bij het webdesign van je website. Bij het vormgeven wordt er rekening gehouden met verschillende elementen. De kleuren op een website hebben invloed op de keuzes die we maken en stimuleren bepaalde gevoelens, welk gevoel moet jouw website geven? 

Daarnaast is de typografie belangrijk voor je website. Net zoals kleuren wakkert typografie verschillende gevoelens aan zoals bijvoorbeeld elegantie, betrouwbaarheid, professionaliteit, creativitieit, speels etc.

Toename in omzet zonder hier zelf mee bezig te zijn

Om het maximale uit je Google advertenties - en dus je campagnebudget - te halen dienen de campagnes goed opgezet, geanalyseerd en geoptimaliseerd te worden. Hier is tijd en vooral kennis voor nodig.

Daarom kun je je Google Ads campagnes. door onze SEA experts laten beheren. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je advertenties haalt, niet teveel klikkosten betaald én je de juiste doelgroep bereikt! Wij halen veel plezier uit zoekmachine adverteren. Klinkt goed? Wij staan voor je klaar en hebben er zin in, neem snel contact op!

Korte termijn strategie

Zoekmachine adverteren (Google Ads)

Zo snel mogelijk vindbaar voor een specifiek publiek op de gewenste zoektermen. Behaal op korte termijn meer klanten, opdrachten en omzet!

Aan de slag met SEA

Lange termijn strategie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op langere termijn tegen relatief lage kosten organische website bezoekers van hoge kwaliteit? Een investering in SEO is een investering in de toekomst.

Aan de slag met SEO

Klaar om de volgende stap te zetten met online marketing?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk een van onze andere online marketing pagina's

Samen met ons online succes behalen?

Laten we eens samen een kop koffie drinken.
Contact