Concept & Design

Bij webdevelopment werken wij strak georganiseerd en resultaatgericht. Voordat we beginnen met de daadwerkelijke ontwikkeling is het belangrijk om eerst het volgende te weten:

Hoe ziet je doelgroep eruit?
Wat is het doel van je website?
Welk gevoel moet je website afgeven?
Hoe moet je website structuur eruit zien voor succes? (blauwdruk van SallandSEO is hieronder te zien)

Digital design

Digitale aanwezigheid speelt hierdoor een steeds grotere rol in de belevenis die je hebt bij een organisatie, merk of product. De overgang van fysiek naar digitaal en andersom mag gevoelsmatig niet te groot zijn, online gelden er namelijk andere regels. Digital design is steeds belangrijker, het is namelijk bepalend voor de eerste indruk die het publiek van een organisatie krijgt. Deze moet natuurlijk zo positief mogelijk zijn.

Logo en huisstijl

Een huisstijl is toonaangevend voor het imago, het gedrag en de presentatie van een organisatie. Door gebruik te maken van welbepaalde visuele elementen wordt de identiteit van de organisatie bepaald. Vergelijk een huisstijl met hoe je je als persoon aankleed. Gebaseerd op je persoonlijkheid ontwikkel je een eigen stijl, passend bij je karakter en smaak, hier kleed je je naar. Hetzelfde doe je met je bedrijf, maar dan nog actief.Je staat niet alleen voor de spiegel om de gewenste outfit voor vandaag te bepalen, maar stelt jezelf de vraag: Hoe wil ik mij presenteren aan de buitenwereld? Wat wil ik uitstralen?

Yoeri Caous (Grafisch vormgever)

Telefoonnummer: 06 103 204 14

Klaar om de volgende stap te zetten met online marketing?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk een specifiekere online marketing pagina

sallandseo

Samen met ons online succes behalen?

Laten we eens samen een kop koffie drinken.
Contact